fbpx

Steel als Robin Hood van de rijken in co-op game Gangs of Sherwood

Gangs of Sherwood

Robin Hood blijft een faschinerend figuur. Een nobel man die van de rijken steelde om het uit te delen aan de armen.

In Gangs of Sherwood kan je zelf in de schoenen stappen van Robin Hood of een van zijn kompanen Marian, Friar, Tuck of Little John. Aan jou om het de Sheriff van Nottingham en zijn leger knap lastig te maken.

In de gameplay video die werd vrijgegeven tijdens Nacon Connect krijgen we een goed beeld wat we mogen verwachten aan combat en verschillende wapens. En om eerlijk te zijn ziet het er bij lange niet slecht uit voor een alpha-versie.

Gangs of Sherwood is in ontwikkeling voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en moet ergens in de herfst van 2023 beschikbaar zijn.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: