fbpx

Ga mee achter de schermen van Oscarkandidaat All Quiet on the Western Front

In de nacht van zondag op maandag weten we of het Belgische Close of All Quiet on the Western Front aan de haal gaat met Oscar voor beste niet Engelstalige film. Maar voor het zover is gaan we even piepen achter de schermen van het indrukwekkende WO1-epos All Quiet on the Western Front.

Ik vind het persoonlijk altijd boeiend om te zien hoe het er achter de schermen van grote producties aan toegaat, zowel voor films als voor games. Niet meer dan normaal dus dat ik deze behind the scenes graag met jullie wil delen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.