fbpx

Pragalicious Podcast #051 | Goddelijke interventies in I Am Jesus Christ en glorie voor Elden Ring

In deze episode praat de crew over de goddelijke vreemdheid van het aankomende I Am Jesus Christ. Welke gameplay kan deze titel hemels maken? Welke krachten zouden onze crewleden misbruiken.

We komen ook te weten in welke gênante situaties de Pragalicious-crew al terecht kwam tijdens het gamen. Wie gebruikte bijna een sodastream-fles voor andere doeleinden?

Verder gaat het over Elden Ring, de échte god Shinji Mikami en een heropleving voor Battlefield. Ook passeren er geiten, eenden, een bossfight met Judas en de geile Drievuldigheid.00:00 – Intro
01:02 – Elden Ring ging al 20 miljoen keer over de toonbank. Kan FromSoftware dit ooit nog toppen qua soulslike?
08:32 – Tango Gameworks neemt afscheid van Shinji Mikami: een absoluut icoon in de survival horror wereld.
12:24 – Battlefield 2042 brengt nieuwe DLC én komt naar PS+. Is een heropleving nog mogelijk?
17:52 – Binnenkort zijn we allemaal goddelijk in de game I Am Jesus Christ. Wat denkt onze crew van deze game? Welke goddelijke krachten zouden ze misbruiken? Welke gameplay zou deze titel hemels kunnen maken? Van welke andere personen moet dringend een “I Am…”-game komen?
28:10 – Wat zijn de meest gênante situaties waarin onze crew tijdens het gamen al is beland? Wie z’n moeder ging bijna dood? Wie gebruikte bijna een sodastream-
fles met andere doeleinden?
36:27 – De suggesties van het huis


Je kan onze podcast ook beluisteren via volgende kanalen:

➤ Spotify
YouTube
Google Podcasts
➤ Apple Podcasts
➤ Soundcloud
➤ TuneIn

Abonneer je en krijg meteen een melding wanneer nieuwe afleveringen online staan!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: