fbpx

Detective Pikachu 2 is officieel bevestigd

Detective Pikachu was best een plezante live-action film. En blijkbaar vond ik dat niet als enige. Reden genoeg dus om met een sequel te komen, en het is bevestigd: hij komt er.

Volgens Deadline zou filmhuis Legendary Entertainment momenteel onderhandelen over de regie van het vervolg door Jonathan Krisel (Portlandia). Verder wordt gemeld dat Chris Galletta (The Kings of Summer) het script zal schrijven.

Op het moment van schrijven is nog niet bevestigd of Ryan Reynolds (Deadpool) of Justice Smith (Jurassic World: Fallen Kingdom) hun rol in het vervolg zullen hernemen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)