fbpx

Bestel de LEGO The Lord of the Rings: Rivendell-set en krijg leuke extra’s

Fan van LEGO en The Lord of the Rings? Dan is dit jouw happy day! Je kan de, maar liefst 6167 blokjes tellende Rivendell-set nu bestellen. Doe je dat dan krijg je twee leuke extra’s.

De Rivendell-set zelf is vanaf 8 maart officieel te koop, maar als je een echte fan bent, en wel zin hebt in leuke extra’s, dan kan je hem maar beter pre-orderen.

Bestel je de set nu dan krijg je ook de exclusieve LEGO BrickHeadz-set van Frodo & Gollem (40630) cadeau en de LEGO-set Huizen van de wereld 1 (40583) cadeau. Ook krijg je 3750 VIP-punten die je naar keuze kan besteden.

En dit alles voor maar 499,99 euro. Daarvoor kunt ge niet sukkelen zeggen ze bij ons.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)