fbpx

Laat je betoveren door Hogwarts Legacy’s volledige soundtrack

Hogwarts Legacy Key Art

De release van Hogwarts Legacy ligt ongeveer een drietal weken achter ons en is nu al kanshebber voor GOTY 2023. Daarnaast is de soundtrack fenomenaal en heeft het een groot aandeel in de totaalsfeer van de game.

Tussen alle Levioso’s, Accio’s en Revelio’s genoot ik keer op keer van de melodieën op de achtergrond. Of het nu in de wandelgangen van het kasteel zelf was of in het gezellige Hogsmeade, keer op keer wist het mij in die betoverende sfeer te brengen.

Vandaag werd het volledige album van de gamesoundtrack integraal op het YouTubekanaal van Hogwarts Legacy en andere platformen geplaatst.

Geniet hieronder van de composities van Peter Murray en J. Scott Rakozy.

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”