fbpx

Battlefield 2042 Season 4: Eleventh Hour is nu beschikbaar

Goed nieuws voor de fans van Battlefield 2042. Season 4: Eleventh Hour is namelijk beschikbaar. Het seizoen voegt heel veel content toe aan de game, waaronder een gloednieuwe map, een Specialist, meerdere wapens, een voertuig, 100 nieuwe Battle Pass-tiers en meer.

In Season 4 verhuist het strijdveld naar Zuid-Afrika, waar spelers het tegen elkaar opnemen op de nieuwe map Flashpoint. De rotsachtige landschappen van de regio bieden spelers een unieke reeks uitdagingen. Voertuigen kunnen buiten goed manoeuvreren, terwijl spelers binnen in nabijheidsgevechten verstrikt raken.

De nieuwste Specialist en hinderlaag-expert is Camila “Blasco”, die zich met haar verkenningstraining en aangepaste tactische uitrusting door het landschap kan verplaatsen zonder bewegingsdetectors te activeren. Haar X6-Infiltration Device voorkomt dat vijandige apparatuur haar in het vizier kan houden, verstoort actieve spotting-technologie en creëert zogeheten dead zones. Hierdoor wordt vijandige technologie binnen haar bereik gelokaliseerd en onthuld totdat deze wordt vernietigd of gedeactiveerd.

Hieronder een overzicht van welke content spelers tijdens Season 4 nog meer kunnen verwachten:

  • Nieuw wapen: Super 500 Shotgun Sidearm – Een compact vuurwapen dat bedoeld is voor inbraakdoeleinden, maar ook kan worden aangepast voor zeer nabije gevechten.
  • Nieuw wapen: RM68 – Een configureerbaar aanvalsgeweer met een ingebouwde knaldemper die tegenwicht biedt voor verbeterde stabiliteit en terugslagcontrole.
  • Nieuw wapen: AC9 SMG – Een licht machinegeweer met speciale ergonomie om maximale controle te geven wanneer snel vanuit de heup wordt gevuurd.
  • Nieuw wapen: RPT-31 LMG – Een groter machinegeweer met een lage vuursnelheid, zware patronen, zeer hoge kogelsnelheid en uniek “flip-scope”-accessoire.
  • Nieuw gadget: SPH Explosive Launcher – Kleefbommen die kunnen worden bevestigd aan spelers, objecten en voertuigen, waardoor dit het perfecte vernietigingsinstrument en anti-infanteriegevechtswapen is.
  • Nieuw voertuig: CAV-Brawler – Dit wendbare IFV-voertuig doorkruist kleine ruimten en beschermt soldaten. Naast de actieve bedreigingsdetectie en een verdedigingssysteem dat granaten in alle richtingen werpt, fungeert dit voertuig als een teamspawner, waardoor teamgenoten naast het voertuig kunnen spawne (zelfs als het vol is).

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)