fbpx

Mortal Kombat 12 in de maak en verschijnt nog dit jaar!

Mortal Kombat 11

Van een bommetje gesproken! Tijdens een toelichting van de meest recente kwartaalcijfers van Warner Bros. liet ceo David Zaslav langs zijn neus weg weten dat Mortal Kombat 12 in de maak is!

Er is zelfs nog beter nieuws, want volgens de man zou de ultieme fightinggame van ontwikkelaar NeatherRealm nog dit jaar moeten uitkomen. Er wordt veel van de game verwacht met ambitieuze verkoopsprognoses.

Bewijs in de vorm van screenshots of een trailer is er op dit moment nog niet. In de video hieronder hoor je het fragment waarin David Zaslav de verlossende woorden uitstreekt.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.