fbpx

Op 27 februari is er een speciale Pokemon Presents

The Pokémon Company International roept fans op om ‘samen Pokémon te vieren’ op Pokémon Day, de datum waarop de eerste Pokémon-videospellen werden uitgebracht.

Op 27 februari 2023 om 15:00 uur CET wordt er een speciale Pokémon Presents-videopresentatie gestreamd op het officiële YouTube-kanaal van Pokémon.
 
Fans krijgen zo’n 20 minuten Pokémon-nieuws te zien en kunnen online meepraten via #PokemonDay.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)