fbpx

Onder andere Wo Long: Fallen Dynasty en F1 22 komen binnenkort naar Game Pass

Xbox Game Pass

Iedereen zal intussen wel weten dat Atomic Heart sinds vandaag beschikbaar is via Game Pass. Maar er is meer lekkers op komst. Fans van het Soulslike-genre mogen alvast 3 maart in hun agenda noteren want dan verschijnt Wo Long: Fallen Dynasty.

Hieronder kunnen jullie het volledige overzicht vinden.

21 februari:

  • Atomic Heart (cloud, console en pc)

28 februari:

  • Merge & Blade (cloud, console en pc)
  • Soul Hackers 2 (cloud, console en pc)

2 maart:

  • F1 22 (console en pc)

3 maart:

  • Wo Long: Fallen Dynasty (cloud, console en pc)

In dit bericht konden jullie al lezen dat er ook een aantal titels zullen verdwijnen op 28 februari.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.