fbpx

Grote update gepland voor Chrono Cross: The Radical Dreamers Edition

De Japanse RPG die oorspronkelijk verscheen in 1999 werd vorig jaar door het grote publiek beneden alle peil beoordeeld. De remaster kreeg, naast de goede 78 metascore, een magere 4,3 op 10 userscore op Metacritic. Er was dus werk aan de winkel voor Square Enix.

Een klein jaar later komt de ontwikkelaar met een grote update op de proppen die heel wat problemen zou moeten verhelpen. Zo zullen issues als de framerate, het levelsysteem en een aantal bugs opgelost worden.

Square Enix heeft niet zo’n goeie reputatie wanneer het aankomt op snelle patches. Zo liet het pc-gamers maar liefst vier jaar lang wachten op een patch in het in 2017 uitgebrachte Nier Automata.

Beter laat dan nooit voor verbeteringen in een game!

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”

%d bloggers liken dit: