fbpx

Max Verstappen neemt het woord in trailer Formula 1: Drive to Survive – Season 5

Drive To Survive Season 5 Max Verstappen Netflix

Jawel, op 24 februari is het ein-de-lijk zover! Dan lanceert op Netflix het vijfde seizoen van Drive To Survive. Net op tijd voor de start van het nieuwe F1-seizoen een weekje later.

In de officiële trailer krijgen we al een voorsmaakje van dit nieuwe seizoen van Drive To Survive. Hierin neemt onder andere Max Verstappen het woord. Da’s best verrassend, want het vorige seizoen weigerde hij de documentairemakers te woord te staan omdat hij vond dat de focus te hard op drama lag in Drive To Survive en dat er bepaalde situaties en uitspraken uit context werden getrokken.

Formula 1: Drive to Survive – Season 5 is vanaf 24 februari te zien op Netflix

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: