fbpx

Horizon Forbidden West, Scarlet Nexus, Resident Evil 7 en Borderlands 3 zijn PS Plus Premium games februari

Horizon Forbidden West

Ik dacht even dat ik water hoorde lopen in de kelder of in de garage, maar het bleek (gelukkig voor mij) om een ander lek te gaan. Als dit lek juist lekt, dan kennen we dus de PS Plus Premium games en extra games voor februari.

Het is geen verrassing meer want ook deze maand worden de PlayStation Plus Extra en Premium februari 2023 games naar buiten gebracht via de reeds maandenlange betrouwbare Dealabs.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)