fbpx

Strand-subklasse uit Destiny 2: Lightfall laat zich zien in nieuwe trailer

Destiny 2 Lightfall Strands

Ontwikkelaar Bungie heeft een nieuwe trailer van Destiny 2: Lightfall de wereld ingestuurd waarin Strand, de volgende Darkness-subklasse, wordt geïntroduceerd.

In de trailer van zo’n twee minuten zien we hoe zien hoe Guardians hun Strand-vaardigheden gebruiken in de neon-stad Neomuna. Door Strand heeft elke klasse toegang tot de nieuwe Grappling Hook-ability. Hierdoor kunnen we moeiteloos rondslingeren in Neomuna en de Shadow Legion een kopje kleiner maken.

Dit zegt Bungie nog meer over de Strand Supers:

  • Warlock Broodweaver: Needlestorm – Warlocks toveren een golf van Strand-raketten tevoorschijn terwijl ze zweven in de lucht. Zodra de raketten hun vijanden raken, ontploffen ze en veranderen ze in Threadlings die achter de dichtstbijzijnde vijanden aangaan.
  • Titan Berserker: Blade Fury – Titans wevens grote messen op hun armen en zwerven over het slagveld met lichte en zware aanvallen. Met lichte aanvallen kunnen Titans snel op vijanden inbeuken en energie opbouwen voor hun zware aanval. Tijdens de zware aanval vuren Titans met hun zwaarden projectielen af die vijanden ophangen en uitschakelen.
  • Hunter Threadrunner: Silkstrike – Hunters weven een pijl met touw die hun vijanden neerslaat. De lichte aanval gooit de pijl naar voren om een enkele vijand te raken. Het raken van een vijand met de punt van de pijl geeft bonusschade en het verslaan van vijanden op deze manier zorgt ervoor dat ze ontploffen. Bij de zware aanval slingert de pijl rond in een groot gebied en beschadigt alle vijanden die in de buurt staan.

Destiny 2: Lightfall verschijnt op 28 februari 2023.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: