fbpx

PUMA lanceert kledingcollectie in samenwerking met Need For Speed Unbound

PUMA heeft vandaag samen met de next-gen straatrace-game Need For Speed Unbound van Electronic Arts een kledingcollectie gelanceerd. De collectie biedt een unieke crossover tussen games, streetstyle en kleding.

In Need for Speed Unbound kruipen spelers achter het stuur van hun eigen straatrace-droom. De nieuwste titel in de iconische reeks heeft een gloednieuwe, unieke visuele stijl die een aantal elementen van street art combineert met de meest realistische wagens in de geschiedenis van de franchise. De innovatieve samenwerking tussen PUMA en Need For Speed Unbound borduurt zowel in het echte leven als in de game voort op de energie en flair die centraal staan in de games.

Als jarenlange partner van de Need for Speed-franchise en belichaming van de slogan “Forever Faster” zorgt PUMA voor snelheid met zijn in-game Rival-coureur Chase, die in een speciale Porsche 911 GT3 RS met PUMA-wrap rijdt. Spelers kunnen 13 andere exclusieve in-game PUMA-items in handen krijgen, waaronder een trainingsbroek, hoodie en jas.      

De hele collectie heeft PUMA Black als basiskleur. Tags in graffiti-stijl zorgen voor iets extra’s in PUMA Blue, samen met een ‘PUMA Forever Faster’-logo in de kleur PUMA White. De collectie, die net zo perfect is voor het indrukken van het gaspedaal in de game als op straat, bestaat uit unieke prestatie- en comfortgerichte kledingstukken, waaronder twee hoodies, twee t-shirts en speciaal ontworpen NFS-joggingbroeken.

Fans kunnen ook kiezen uit vier stijlen sneakers, waaronder opvallende NFS-colorways van de PUMA MACO SL, RS-X, RS-TRK en RS-X JR. Om de look compleet te maken, is er ook een speciale honkbalpet verkrijgbaar.

De PUMA X NFS Unbound-collectie is nu verkrijgbaar bij fysieke PUMA- en Footlocker-winkels, evenals de online PUMA-webshop.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)