fbpx

Cyberpunk 2077 heeft vandaag een NVIDIA DLSS 3-upgrade gekregen

Cyberpunk 2077

De launch van Cyberpunk 2077 was een drama, daar moeten we niet over zeveren. Maar het team bleef investeren en energie steken in het verbeteren van deze topper. En met succes want Cyberpunk 2077 is, na zijn next-gen upgrade en vele patches een game die je absoluut moet spelen.

Als je de game op pc speelt, dan hebben we nog goed nieuws voor jou. Cyberpunk 2077 heeft vandaag namelijk een NVIDIA DLSS 3-upgrade gekregen. Dankzij DLSS 3 kunnen GeForce Gamers Cyberpunk 2077 ervaren met elke instelling en ray traced opties maximaal benut voor de beste beeldkwaliteit.

De nieuwe patch levert verbeteringen, waaronder AI-netwerkverbeteringen voor DLSS Frame Generation die beter gebruik maken van de gegevens van de game engine, waardoor de stabiliteit van de UI en de beeldkwaliteit tijdens snelle bewegingen worden verbeterd.

De toevoeging van DLSS 3 zet de toon voor de aankomende Cyberpunk 2077 Ray Tracing: Overdrive Mode, een aankomende update die de ray tracing van het spel naar nieuwe hoogten zal tillen en de toch al onvoorstelbare visuals van de game sterk zal verbeteren.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.