fbpx

Ubisoft stelt The Crew Motorfest officieel voor

Het hoeft niet altijd om uitstel te gaan wanneer we het over Ubisoft hebben. De uitgever/ontwikkelaar heeft vandaag namelijk de nieuwste telg in The Crew-franchise voorgesteld genaamd The Crew Motorfest.

The Crew Motorfest brengt je naar een nieuwe open wereld geïnspireerd op het Hawaïaanse eiland O-ahu. De game borduurt voort op het erfgoed van de franchise om zo te komen tot de beste open wereld rij-ervaring vol actie. Bereid je voor om te racen door de straten van Honolulu, te avonturieren in het regenwoud, over bergwegen te driften of om gewoon te chillen aan het strand.

Het autocultuurfestival staat centraal in de game en heeft zich genesteld op het eiland O-ahu. Solo of in co-op kan je deze prachtige locatie verkennen achter het stuur van honderden van de meest legendarische voertuigen.

Wie interesse heeft en kans wilt maken om deel te nemen aan het Insider-programma van The Crew Motorfest, kan zich via deze link registreren.

The Crew Motorfest verschint nog ergens dit jaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc. De game wordt ontwikkeld door Ubisoft Ivory Tower Studio.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

Eén opmerking over 'Ubisoft stelt The Crew Motorfest officieel voor'

  1. Bij dat team zitten heel wat Test Drive devs dacht ik maar ik krijg hier enkel FH vibes (weinig origineel maar hoeft niet perse negatief te zijn natuurlijk). Ik hoop op een goede race game, alleen, een PS4 versie ??? (met de problemen die het laatste deel had). En zelfs de titels van de games beginnen op elkaar te lijken 😉

Reacties zijn gesloten.