fbpx

Nieuwe Mario Bros. filmclip toont Seth Rogen als Donkey Kong

Donkey-Kong

Nintendo en Illumination hebben nieuwe beelden van de Super Mario Bros. film vrijgegeven. In de clip van 30 seconden horen we voor het eerste de stem van Donkey Kong, vertolkt door Seth Rogen.

In de clip zien we Mario (met de stem van Chris Pratt) in een arena vol ‘Question Mark’-dozen terechtkomen. Zijn eerste gevecht met Donkey Kong eindigt met een flink pak slaag, maar Mario stoot een doos om en wordt ‘Cat Mario’.

De Belgische cinema’s mogen The Super Mario Bros. Movie al vanaf 22 maart tonen terwijl de première voor een groot deel van de wereld pas op 7 april zal plaatsvinden.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

%d bloggers liken dit: