ENDLESS Dungeon verschijnt in mei op pc en consoles

ENDLESS Dungeon is een in ontwikkeling zijnde rogue-lite tactical action game. Het spel laat zich spelen als een top-down twin-stick shooter met een vleugje tower defense. Stel je groep helden samen en ga op avontuur.

De game is dus geschikt voor spelers met een masochistisch tintje… Het geeft hen voldoening om elke keer een beetje verder te komen, nieuwe wapens en helden vrij te spelen en het geheim te ontdekken achter de zwarte magie die je telkens weer terugbrengt als je sterft.

ENDLESS Dungeon komt op 18 mei uit op PC, Xbox en PlayStation.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.