De Britse troepen staan centraal in nieuwe Company of Heroes 3 trailer

Relic Entertainment en SEGA pakken uit met een gloednieuwe trailer voor het veelbelovende Company of Heroes 3 dat op 23 februari uitkomt op PC en later dit jaar op consoles. De hoofdrol is weggelegd voor de Britse troepen.

De Britten zijn volledig vernieuwd voor single player en multiplayer. De Britse troepen zijn beschikbaar als een van de vier facties bij de lancering en zijn defensieve krachtpatsers met veel diepgang voor zowel nieuwkomers als veteranen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)