Team Ninja toont Story Trailer van Wo Long: Fallen Dynasty

Wo Long Fallen Dynasty

De temperaturen zakken deze week terug onder het vriespunt. Het ideale moment dus om je op te warmen aan een nieuwe trailer van Wo Long: Fallen Dynasty dachten ze bij Team Ninja.

De Story Trailer toont nieuwe prachtige scènes waarin gevechten en veldslagen centraal staan. In Wo Long: Fallen Dynasty confronteer je talloze demonen, beroemde krijgsheren en een samenzwering rond een elixer dat onsterfelijkheid belooft.

In de trailer verschijnen er eveneens niet eerder getoonde gameplay beelden. Op grafisch vlak heeft de game heel wat stappen vooruit gezet ten opzichte van Nioh en Nioh 2. Ik was al enorm hyped voor deze game maar na het zien van de nieuwste trailer, kan ik haast niet meer wachten om aan Wo Long: Fallen Dynasty te beginnen.

Wo Long: Fallen Dynasty zal op 3 maart verschijnen voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc. De game is vanaf dag één beschikbaar via Game Pass.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.