Indrukwekkende taferelen in Streamz’ The Last Of Us trailer

The Last of Us HBO

Nog heel even wachten en dan is het moment aangebroken waarop heel wat gamers, en in het bijzonder The Last of Us-fans, hebben gewacht. De première van HBO’s fel besproken serie op Streamz (Telenet).

Vanaf maandag 16 januari is de reeks te bekijken via Telenets streamingdienst Streamz en wees er maar zeker van dat ook wij op de eerste rij zullen zitten om te genieten van deze nu al indrukwekkende serie.

Maar voor het zover is dompelen we jullie nog eens onder in de wereld van HBO’s serie met een twee minuten durende trailer.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)