Soulwax knalt nieuwe soundtrack in elkaar voor GTA Online: Los Santos Drug Wars

GTA Online - Los Santos Drug Wars-pragafied

De broers Dewaele van Soulwas slaan opnieuw de handen in elkaar met Rockstar Games. Het legendarische Belgische Duo had in het verleden al een volledig eigen radio station in GTA V en GTA Online.

Voor deze nieuwe story update, die net gelanceerd werd en doorloopt in 2023, ontwikkelde Soulwax de volledige soundtrack. Het nummer “KOWALSKI” is alvast te beluisteren als de soundtrack van de trailer die je hieronder terug kan vinden. Andere tracks als ‘Autoclown’ ontdek je volgens Rockstar tijdens het spelen van Los Santos Drug Wars. 

“De muziek van Soulwax geeft de perfecte vibe voor de wilde, psychedelische ervaring die Los Santos Drug Wars is.” vertelt Ivan Pavlovich, vice-president muziek bij Rockstar Games. “Muziek heeft steeds centraal gestaan bij ons. Doorheen de jaren werd er al immens veel muziek verwerkt in Grand Theft Auto én Red Dead Redemption, met optredens, radiostations en soundtrackbijdragen van prestigieuze artiesten, waaronder The Blessed Madonna en Moodyman. In 2021 lanceerden we zelfs ons eigen muzieklabel CircoLoco Records, in samenwerking met het in Ibiza gevestigde clubmerk CircoLoco.

‘Los Santos Drug Wars’ is vanaf nu beschikbaar in GTA Online op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One Xbox Series X|S en pc. Deel twee volgt in 2023.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.