Nieuwe Persona 3 Portable en Persona 4 Golden gameplay trailer

Persona 4 Golden

Atlus heeft een gloednieuwe trailer vrijgegeven voor Persona 3 Portable en Persona 4 Golden. Volg Morgana uit Persona 5 terwijl hij in de trailer nieuwe gameplaybeelden voor Persona 3 Portable en Persona 4 Golden onthult.

Beide titels bevatten nieuw geremasterde graphics voor een vlottere spelervaring, evenals quality of life-verbeteringen waaronder verschillende moeilijkheidsgraden, ondersteuning voor meerdere talen en een handige nieuwe Suspend Save-functie.

De twee games zijn op 19 januari 2023 digitaal beschikbaar voor Xbox Series X|S, Xbox One, Windows PC, Steam, PlayStation 4 en Nintendo Switch. De games zullen bij de launch op day one beschikbaar zijn voor Xbox Game Pass en PC Game Pass abonnees.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)