Ook Atomic Heart laat zich zien op The Game Awards

Atomic Heart

Elke keer dat we iets te zien krijgen van Atomic Heart gaat ons hart sneller slaan. Iets wat ook na het bekijken van deze nieuwe trailer weer het geval is.

Atomic Heart neemt ons mee naar de jaren vijftig, in een alternatieve geschiedenis waarin dienstbare robots werkelijkheid zijn geworden. Mensen en hun robots lijken in harmonie te leven, maar wanneer een plotselinge opstand toeslaat, moeten machines en andere omfloerste experimenten ervan worden weerhouden de macht over te nemen…

Dat is wanneer jij aan de beurt bent, en het opneemt tegen viscerale, spectaculaire gevechten tegen AI op de rand van de waanzin, lelijke mutanten en bloeddorstige machines die door het land zwerven, op zoek naar een prooi.

Pas je vechtstijl aan, combineer je vaardigheden en middelen, gebruik de omgeving en upgrade je uitrusting om uitdagingen te overwinnen en het kwaad uit te roeien.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)