Elden Ring krijgt morgen gratis Colosseum Update

Elden Ring

Wie net zoals mij maar geen genoeg kan krijgen van Elden Ring, zal zeker niet slechtgezind worden van volgende aankondiging.

Vanaf morgen (7 december) is de Colosseum Update gratis beschikbaar voor iedereen die de game heeft. In deze update zullen de colosseums van Limgrave, Leyndell en Caelid hun virtuele poorten openen waardoor spelers gevechten kunnen aangaan in de vorm van duels, free-for-alls en teamgevechten.

Op meer details is het voorlopig nog wachten aangezien er nog geen patch notes beschikbaar zijn. Hieronder kunnen jullie je alvast opwarmen aan de aankondigingstrailer.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.