Striking Distance onthult post launch content voor The Callisto Protocol

The Callisto Protocol

Sinds vorige vrijdag kunnen we aan de slag met The Callisto Protocol. Wij kregen tot op heden geen reviewcode en kunnen jullie dus jammer genoeg geen review aanbieden. Wat we wel kunnen vertellen is wat er zit aan te komen qua post launch content.

Striking Distance Studios, de ontwikkelaar van de game, heeft namelijk het post launch content plan vrijgegeven.

Wat mogen we zoal verwachten? De season pass DLC van The Callisto Protocol bevat nieuwe doodsanimaties bevatten, die vermoedelijk in de nieuwe verhaalcontent van de game zullen voorkomen.

Volgens deze nieuwe content tijdlijn wordt dat extra verhaal verwacht ergens volgende zomer. Voor die tijd krijgen alle spelers echter New Game+ en een Hardcore Mode, terwijl bezitters van een season pass ook de outer way skin collectie, de contagion bundel, de riot bundel en de eerder genoemde story content krijgen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)