Dit was Fracture: het Fortnite Chapter 3 Finale Event

Fortnite Fracture

Was je er op zaterdag 3 december om 22u niet bij toen het doek viel over Chapter 3 van Fortnite? Geen probleem. Ik speelde samen met mijn zoon, Razer en Praga het Finale Event en nam de gameplay op. Onze capriolen kan je in deze video herbekijken, inclusief alle ups en downs…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.