fbpx

De laatste contentupdate voor Assassin’s Creed Valhalla is nu beschikbaar

Het einde voor Eivor en zijn/haar Viking-clan is in zicht. Na meer dan twee jaar komt er een einde aan het verhaal van Assassin’s Creed Valhalla en mogen stilaan beginnen uit te kijken naar nieuwe titels in de reeks.

De laatste contentupdate voor Assassin’s Creed Valhalla is vanaf nu speelbaar op alle beschikbare platformen. In deze laatste contentupdate ontdekken spelers het einde van Eivors verhaal in The Last Chapter en ontmoeten ze het charismatische Assassin’s Creed Mirage-personage Roshan in Shared History. Ook is de game van 15 tot 19 december gratis te spelen tijdens het Free Weekend.

The Last Chapter is een nieuwe gratis quest die een intiem einde maakt aan de avonturen van Eivor. Spelers worden herenigd met belangrijke personages, historische figuren, oude vrienden en vijanden, terwijl ze nieuwe avonturen en herinneringen ontdekken die het waanzinnige verhaal van Eivor afsluiten. Aangezien The Last Chapter endgame content is, moeten spelers bepaalde delen van het Assassin’s Creed Valhalla-verhaal hebben voltooid om met deze content aan de slag te gaan.*

Als onderdeel van deze laatste contentupdate krijgen spelers de kans om Rosham te ontmoeten, de mentor van Basim, ingesproken door actrice Shohreh Aghdashloo. In de gratis quest Shared History ontdekt Eivor dat ze een gemeenschappelijke vijand hebben.

Bovendien kunnen spelers vanaf nu vechten met Eivors capuchon op, een veelgevraagde feature door de community. Hierdoor genieten spelers van waanzinnige gevechten terwijl ze hun Assassin-stijl behouden. Ook zijn er twee nieuwe vaardigheden toegevoegd aan de collectie van Eivor: Slide Bow en MasterChef.

Vanaf 6 december ontdekken Assassin’s Creed Valhalla spelers een cross-over samenwerking met Destiny 2. In Assassin’s Creed Valhalla zullen er nieuwe cosmetische items beschikbaar zijn, waaronder een personage en wapenpakketten geïnspireerd op het Destiny 2-universum. Daarnaast genieten Destiny 2-spelers ook van enkele iconische cosmetische items uit de Assassin’s Creed-franchise.

Tot slot, naar aanleiding van het 15-jarige bestaan van Assassin’s Creed, kunnen alle Assassin’s Creed Valhalla-spelers op 21 december de Young Ezio Legacy Outfit gratis claimen via Ubisoft Connect.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: