Far Cry 6: Lost Between Worlds verschijnt op 6 december

Wie maar geen genoeg kan krijgen van Far Cry 6, weet meteen wat hij of zij kan vragen voor Sinterklaas. Op deze dag verschijnt namelijk de nieuwste uitbreiding genaamd Lost Between Worlds.

Lost Between Worlds is een actievolle uitbreiding met dodelijke vijanden (crystal enemies), meerdere spelerspaden, geheel nieuwe lore en een grote verscheidenheid aan unieke gameplay uitdagingen. Als speler kruip je opnieuw in de huid van Dani Rojas en overwin je beproevingen van leven of dood.

In Far Cry 6: Lost Between Worlds beginnen spelers aan een spannend nieuw hoofdstuk van de verhaallijn van Dani Rojas, dat zich afspeelt in een gebroken versie van Yara. Nadat spelers de mysterieuze plaats van een meteorietinslag hebben verkend, bevinden ze zich in een verwrongen omgeving tussen twee werelden in gezelschap van een niet-lichamelijke levensvorm genaamd Fai. Spelers moeten Fai’s kapotte ruimteschip repareren door vijf verloren scherven te verzamelen, waardoor Dani’s overlevingskansen toenemen en ze een stap dichter bij hun ontsnapping komen.

Om de ontbrekende scherven terug te vinden, moeten spelers vertrouwen op hun guerrillavaardigheden om door 15 uitdagende en intense proeven te navigeren, genaamd Rifts. In elke Rift, van een zwevend fort tot een onderwaterbasis vol met vallen, komen spelers verschillende gevaren en buitenaardse obstakels tegen. Spelers ontdekken tijdens de beproevingen krachtige wapens en tools, die ze kunnen gebruiken om de proeven op hun eigen manier te benaderen. Ook kunnen ze energiefragmenten verzamelen waarmee ze, indien nodig, een Rift opnieuw kunnen proberen. Na het voltooien van de missie ontvangen spelers de krachtige uitrusting van Fai, die ze kunnen meenemen naar Yara voor een voorsprong in de voortdurende strijd tegen het regime.

De uitbreiding maakt geen deel uit van de Season Pass en dient apart aangekocht worden. Lost Between Worlds zal voor € 19,99 verkrijgbaar zijn voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC. De uitbreiding maakt wel deel uit van de Upgrade Pass, die naast Lost Between Worlds ook alle DLC’s van Far Cry 6 bevat. Deze Upgrade Pass is momenteel verkrijgbaar voor € 29,99 in plaats van € 59,99. Wie Far Cry 6 nog niet gespeeld heeft, kan misschien overwegen om de Game of the Year Edition te kopen. Deze omvat de main game, alle uitgebrachte DLC’s en de Lost Between Worlds-uitbreiding. Deze Game of the Year Edition is momenteel verkrijgbaar voor € 48,00 in plaats van € 119,99.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.