fbpx

Activision heeft het originele Call of Duty Warzone opnieuw gelanceerd

Call of Duty Warzone

Het originele Warzone speelde ik graag. Warzone 2.0 heb ik al gespeeld maar die voel ik nog niet. Misschien moet ik dan terug naar het origineel gaan? Dat is nu namelijk mogelijk.

Ik speelde heel graag Warzone, maar ik speelde Plunder nog liever. Dat vond ik meer relax en er was tijd om te leuteren met je maten. In Warzone moet je immers meer bij de pinken en aandachtig zijn.

Het originele Warzone is nu weer beschikbaar, maar in de vorm van het uitgeklede Warzone Caldera. Het biedt een standaard battle royale playlist (solo’s en quads), wat betekent dat er geen Plunder of limited time modes zijn. En dat laatste vind ik toch een bummer

Het is ook alleen speelbaar op Caldera, aangezien de Rebirth Island en Fortune’s Keep maps zijn verwijderd.

Warzone Caldera heeft ook geen in-game winkel, hoewel COD Points overdraagbaar zijn tussen alle games, inclusief Warzone 2 en Modern Warfare 2.

Spelerprogressie, cross-progressie voor XP en Weapon XP, inventarissen, Battle Pass content, wapens, Store Bundles, en andere aankopen uit Call of Duty: Modern Warfare (2019), Call of Duty: Warzone, Call of Duty: Black Ops Cold War, en Call of Duty: Vanguard zullen alleen toegankelijk zijn binnen Warzone Caldera (en binnen hun respectievelijke games),” aldus Activision.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: