Aankondigingstrailer voor Starship Troopers: Extermination

Als je een allergie hebt tegen insecten of die beesten gewoon beu bent, dan kan je volgend jaar je frustratie eens lekker afreageren op vliegende en kruipende insecten in Starship Troopers: Extermination.

Starship Troopers: Extermination is een 12-speler squad based coöp FPS die volgend jaar in de rekken moet liggen.

In ontwikkelaar Offworld Industries titel kunnen spelers in teams van 4 tegen insecten vechten als onderdeel van de Deep Space Vanguard, een elite Special Forces groep binnen de Mobile Infantry. Je vecht op een enorme kaart met vijf unieke zones in zwermgevechten tegen hordes bloeddorstige insecten op het vijandige oppervlak van de planeet Valaka.

Je kunt kiezen uit drie klassen, Assault, Support en Defense. Tijdens het spelen kan je ervaring opdoen om nieuwe wapens, uitrusting en extra’atjes’s voor elke klasse vrij te spelen. Je zult het moeten opnemen tegen vijf soorten insecten zodra het spel Early Access bereikt: Drone, Warrior, Gunner, Plasma Grenadier en Tiger Elite.

In Starship Troopers: Extermination moet je diverse challenges voltooien, waaronder grondstoffen verzamelen, je uitvalsbasis bouwen en verdedigen, en dan samen ontsnappen naar het extractiepunt. De insecten lijken dit te weten, en de intensiteit van hun aanvalszwermen zal toenemen naarmate je vordert.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)