fbpx

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 46 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten!


Praga

Wat speel ik dit weekend? Een goede vraag waarop ik het antwoord weet: Evil West. Ik hield deze game reeds een tijdje in de gaten en ben hem nu aan het spelen. Of het de moeite is, dat lees je later in mijn review. Laat me momenteel zeggen dat de fans van titels als Painkiller, Bulletstorm, Gears of War en zelfs Doom/Quake zich zeker in hun nopjes zullen voelen.

Qua series kijk ik dit weekend sowieso naar de nieuwe Netflix-reeks 1899. Ook een reeks die ik reeds een tijdje in de gaten hield. Waar het over gaat? Een migrantenschip op weg naar New York moet in 1899 na mysterieuze voorvallen de koers verleggen. De verbijsterde passagiers worden geconfronteerd met een onbegrijpelijk raadsel.


MrRolfson

Zaterdag ga ik zowaar mijn hersencellen nog eens aan het werk zetten. En dat tijdens het weekend! Met enkele collega’s neem ik deel aan een quiz in Wommelgem, dus de afgelopen week heb ik al heel wat nieuwtjes en andere nutteloze feiten proberen te onthouden. Of dat effectief gaat helpen zaterdag, zien we dan wel.

Zondag neem ik 100% de tijd voor mijn vrienden. Een gezellige brunch met aansluitend de wedstrijd België tegen Marokko op het WK voetbal is het perfecte recept voor een gezellige zondag. Tussendoor wil ik zeker verder kijken naar Wednesday op Netflix, de nieuwe reeks van Tim Burton. De eerste aflevering wist me al te bekoren, dus hopelijk de overige zeven ook!


RoMa

Potverdikke, ik heb The Dark Pictures: The Devil In Me zó intens uitgespeeld dat het zelfs niet meer past dit weekendmenu. Wat ik wél verder speel dit weekend is sowieso het sublieme Goat Simulator 3. Urenlang hilarisch plezier. Deze geit is nog lang niet uitgeblaat.

In Warzone 2.0 eindigde ik met de squad al twee keer tweedes. De honger naar die eerste zege wordt enkel groter.

Mijn honger op Black Friday heeft ook al z’n sporen nagelaten. Zo kocht ik al Session: Skate Sim, F1 Manager 2022, WW1: Verdun en Jurassic World: Evolution 2. Nu nog genoeg tijd vinden om dat allemaal te spelen.


Ardtieboy

Vandaag krijgen we Pokémon Scarlet en Violet op ons bord. Het is behoorlijk lang geleden dat ik zo naar een titel heb uitgekeken, laat staan Pokémon. Misschien doet het vaderschap en het drukke werkleven mij onbewust teruggrijpen naar een tijd van zorgeloze Pokémon-games en warme chocolademelk op vrijdagavond? Het herfstweer doet me alleen maar meer verlangen naar Pokémon Scarlet. Tussen het spelen door probeer ik jullie asap een review te bezorgen.

Ook Modern Warfare 2 zal ongetwijfeld de revue passeren. Het voelt wat aan als FIFA; geen baanbrekende veranderingen, maar toch zo leuk om spelen. Sinds gisteren ben ik ook in het (trotse) bezit van de battle pass; ik ben nog meer geneigd om alle leuke skins en andere rewards vrij te spelen! Daarnaast kon ik vorige week door omstandigheden de nieuwe God of War op te kop tikken. Of ik dit weekend tot spelen toe geraak, dat betwijfel ik…


Jim

Geveld. Dat is de samenvatting van de week en niet virtueel geveld als in Modern Warfare II. Het beestje heeft me te pakken, de griep is in het land. De tijd dat ik niet rillend in bed lag heb ik besteed aan het spelen van de zeer vermakelijke game Pentiment. Het passieproject van Josh Sawyer en hoofdpersonage Andreas weten mij nog steeds te boeien!

Dit weekend hoop ik helemaal genezen te zijn en verder aan de slag te kunnen met Miles Morales en Ghost of Tsushima. Daarnaast zal het vooral WK kijken zijn vanuit de zetel.

Qua series staat Brooklyn 99 nog steeds bovenaan het lijstje. Ten slotte is FIFA Uncovered een aanrader voor iedere voetbalfan. Deze reeks legt de corrupte verhalen open en bloot van ‘s werelds grootste voetbalorganisatie en de personen die bij alle schandalen betrokken waren.


auron_sagara

Geweld. Dat is mijn samenvatting voor het aankomende weekend. Het wordt een weekend vol knallen en klappen uitdelen. Had het niet gedacht, maar Call of Duty MW2 en Warzone 2.0 heeft me terug in de ban.

Rainbow Six Siege blijft mijn tactische brein prikkelen en ga toch ook nog eens proberen om Fortnite te starten, want dit is al even geleden. Tussen al dat knallen door ben ik ook nog vlijtig bezig met Sifu, waar de review zonder fout binnen enkele dagen op onze website zal staan.

Hopelijk zal het zaterdagavond eindelijk nog eens gebeuren. Met ons boardgame-gezelschap gaan we na 3 jaar en enkele ongelukkige annulaties nog eens gezellig samen zitten om Nemesis te spelen. Wat kijken we hier naar uit.


Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: