fbpx

Het Heists-event is gestart in GTA Online

Het Heists-event in GTA Online is gestart en geeft spelers de kans om tussen nu en 21 november het ongrijpbare Panther Statue te pakken te krijgen bij de Cayo Perico Heist. Bovendien kunnen spelers, ter ere van 25 jaar Grand Theft Auto, het zeldzame Knuckleduster T-shirt en Baseball Bat T-shirt krijgen voor het spelen deze week.

Andere hoogtepunten zijn:

 • Verhoogde kans om het Panther Statue te vinden tijdens de Cayo Perico Heist Finale deze week
 • Dubbel GTA$ en RP bij The Prison Break en Series A Funding Heists
 • Dubbel GTA$ en RP bij de Cayo Perico Series en Stunt Races
 • Gratis Knuckleduster T-Shirt en Baseball Bat T-Shirt voor het spelen deze week, ter ere van het 25-jarig jubileum van de Grand Theft Auto-serie
 • Gratis Sinsimito Cuban Shirt voor het voltooien van de Cayo Perico Heist Finale deze week
 • Gratis Strickler Hat voor het voltooien van de Cayo Perico Heist Finale met gebruik van het Velum Approach Vehicle
 • GTA$100K bonus voor het vinden en verzamelen van 30 Hidden Caches
 • Dubbel GTA$ en RP bij alle klassieke Heist Setup Missions gedurende de hele maand
 • 1,5x GTA$ en RP bij alle Prep Missions voor The Doomsday Heist gedurende de hele maand
 • Een bonus van GTA$2.000.000 voor het voltooien van alle Heist Finales vóór 24 november
 • Op PlayStation 5 en Xbox Series X|S
  • Hao’s Premium Test Ride: The Coil Cyclone II
  • De HSW Time Trial van deze week vindt plaats tussen Sandy Shores en La Puerta
 • Deze week in Simeon’s Premium Deluxe Motorsport Showroom: een Classic Black Grotti Brioso 300 gehuld in de White Pinstripe livery, Annis Savestra in Metallic Bronze, Maibatsu Manchez Scout in een combinatie van Matte Lime Green en Green verf gehuld in de 90’s Sandbox livery, Överflöd Entity XF in Torino Red, en een Declasse Vamos in Metallic Spinnaker Purple, Pearlescent Bright Purple en Matte Black verpakt in de Sure It’s Safe livery – allemaal met 30% korting deze week
 • Op display in de Luxury Autos Showroom: De Grotti Itali RSX en Överflöd Imorgon – beide deze week met 30% korting
 • LS Car Meet Test Rides: De Declasse Hotring Sabre, Vapid Peyote Gasser en Vulcar Nebula Turbo
 • LS Car Meet Prize Ride: plaats drie dagen op rij in de top 3 van Street Races om de Lampadati Tropos Rallye te verdienen
 • Lucky Wheel Hoofdprijs: De Gallivanter Baller ST
 • 50% korting op Setup costs voor The Cayo Perico Heist
 • 30% korting op de Military Rifle and Combat Shotgun
 • 35% korting op de Kosatka submarine en al zijn upgrades en aanpassingen
 • Voertuigkortingen: 15% korting op de Shitzu Longfin, 25% korting op de HVY Vetir, 30% korting op de Dinka Verus, Mammoth Squaddie, Vapid Winky, Sparrow, Western Company Annihilator Stealth, Declasse Hotring Sabre, Maibatsu Manchez Scout, Grotti Brioso 300, Annis Savestra, Överflöd Entity XF, Grotti Itali RSX en Överflöd Imorgon, 35% korting op de Nagasaki Weaponized Dinghy
 • Doorlopende maandelijkse GTA+-voordelen: de Buckingham SuperVolito helicopter, Penthouse Suite 1 bovenop Eclipse Tower, één keer per week gegarandeerd Panther Statue-target op The Cayo Perico Heist, 50% extra GTA$ bij The Fleeca Job, The Prison Break, The Humane Labs, Series A Funding, en The Pacific Standard Job, gratis Utility Vests en Bulletproof Helmets, 2X Rep bij alle LS Car Meet Races, en meer
 • Prime Gaming-bonussenGTA Online-spelers die met succes hun Rockstar Games Social Club-account verbinden met Prime Gaming ontvangen GTA$125.000 alleen al voor het spelen deze week. Als je tussen 3 november en 7 december speelt, ontvang je bovendien een eenmalige inlogbonus van GTA$500K als Prime Gaming Member. Degenen die ook GTA+ Members zijn, ontvangen bovenop deze bonus nog eens GTA$500K.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: