fbpx

NBA 2K23 Arcade Edition nu exclusief verkrijgbaar op Apple Arcade

2K laat ons weten dat NBA 2K23 Arcade Edition, de mobiele versie voor hun basketbalgame NBA 2K, nu beschikbaar is op Apple Arcade.

Om dit te vieren ontvangen spelers die vanaf vandaag tot en met 28 oktober in de game duiken exclusieve Devin Booker Nike Kobe 4 Protro myPLAYER-gear om te gebruiken op het virtuele veld.

Ervaar het gloednieuwe speltype “The Greatest”, met 20 van de “Greatest of All-Time” NBA-spelers uit het huidige NBA-seizoen bij de lancering, samen met officieel NBA-commentaar voor een meer meeslepende en realistische NBA-spelervaring.

Daarnaast kun je kiezen uit verschillende functies en speltypen die meer manieren bieden om te spelen, waaronder het speltype Association, waarin aspirant-coaches de rol van GM of hoofdcoach van hun favoriete NBA-franchise kunnen spelen of hun dreamteam kunnen opbouwen.

NBA 2K23 Arcade Edition kan worden gespeeld op iPhone, iPad, Mac en Apple TV en is beschikbaar op Apple Arcade voor een maandabonnement van € 4,99 met een gratis proefperiode van één maand.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: