fbpx

Ash uit Evil Dead komt naar Fortnite

Momenteel loopt in Fortnite het Fortnitemares-event, een Halloween themed event waarbij je uiteraard extra cosmetics kan vrijspelen en aan de slag kan met andere spelmodi waaronder een heuse (pittige Horde modus). Maar er is nog iemand op komst zo blijkt…

In de trailer voor het event zien we onder andere dat spelers kunnen veranderen in een weerwolf, maar krijgen we ook heel kort Ash te zien.

Bekende Fornite leakers zoals HypeX zijn verder in de update gedoken, die bevestigde dat Ash in het spel zal zitten, samen met verschillende Evil Dead-gerelateerde cosmetica.

Ash brengt het volgende mee naar Fortnite:

  • Zijn iconische kettingzaag, die dienst doet als houweel.
  • Een holster shotgun als Back Bling
  • Necronomicon
  • Een Evil Dead-thema-laadscherm

Zelf hebben we gisteren Fortnite gespeeld, maar Ash hebben we nog niet kunnen bespeuren. Hieronder nog eens de trailer.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: