fbpx

Zeer bijzondere launch trailer voor de biomechanische nachtmerrie Scorn

Als er één game is die dit jaar met de titel van meest bizarre en bijzondere game van het jaar aan de haal mag gaan, dan is dat ongetwijfeld de biomechanische nachtmerrie genaamd Scorn. Eerlijk? Ik weet nog steeds niet wat ik van deze titel moet denken.

De lanceringstrailer van vandaag dient als waarschuwing dat wie de diepten van de wereld van Scorn betreedt, deze veranderd zal verlaten.

Zonder hulp moeten spelers leren omgaan met de verschrikkingen die deze vervallen wereld hun thuis noemen, door hun arsenaal aan biomechanische wapens te gebruiken om er ongeschonden doorheen te komen.

De game is nu sowieso gratis beschikbaar via Xbox Game Pass, dus ik zal hem zeker even checken als mijn maag het toelaat natuurlijk.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: