MultiVersus verwelkomt Halloween en Gremlin Stripe vandaag

Zijn vriendje, of moeten we zeggen aartsvijand, Gizmo is reeds enige tijd actief in MultiVersus maar vanaf vandaag is ook Stripe eindelijk van de partij.Dat niet alleen want vandaag start ook het Halloween-event in deze cartooneske brawler.

De skills van Stripe in MultiVersus zijn divers. Zo kan hij klauwaanvallen uitvoeren, maar beschikt hij ook over een zaagblad, kettingzaag, dynamiet en een skateboard. Net als Gizmo kan Stripe zich kort aan tegenstanders hechten om klappen te ontwijken en zelf schade toe te brengen.

Ook de Halloween 2022-update is nu beschikbaar, inclusief het “Monster Mash” in-game event. Vechtersbazen die deelnemen aan dit event verdienen snoep dat ze kunnen inwisselen voor diverse cosmetics en andere rewards.

De update bevat ook nieuwe in-game cosmetische items met een Halloween-thema die kunnen worden gekocht.

De Monster Mash beloningen en Halloween geïnspireerde cosmetische items zijn te koop vanaf 13 oktober om 19.00 uur tot 8 november om 19.00 uur.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: