WEDSTRIJD | Train Life: A Railway Simulator (PS4)

In Train Life: A Railway Simulator ben jij de machinist in deze realistische treinsimulator! Niet alleen bestuur jij de treinen van station A naar station B maar in Train Life: A Railway Simulator ben je ook verantwoordelijk voor het management en onderhoud van de treinen en personeel. Je kan volledige treinaanpassingen doen voor binnen- en buitenkant.

Ga de rails op van 10.000 km spoor en ontdekt een grote variatie van realistische landschappen en steden. Denk je dat het altijd mooi is als machinist? Train Life: A Railway Simulator moet je rekening houden met alles! Van regen- en sneeuwstormen tot toevallige gebeurtenissen als een boom op het spoor.


Dankzij Nacon mogen we twee exemplaren weggeven van de PlayStation 4-versie van Train Life: A Railway Simulator.

Wil je kans maken op deze game? Antwoord dan op de wedstrijdvraag en vul je gegevens in via het formulier onderaan dit bericht in.

Zorg dat je ons volgt op onze sociale mediakanalen, want dat geeft je extra winstkansen bij de loting!

De wedstrijd loopt tot en met 13/10/2022 om 23u59.

Veel succes!Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.