WoW Dragonflights pc specs zijn niet van de poes…

World of Warcraft Dragonflight Leak

Nog heel even geduld en dan kunnen World of Warcraft-spelers genieten van een nieuwe expansion, genaamd Dragonflight. Dit op voorwaarde dat hun pc stevig genoeg is…

In afwachting van een mogelijke, zou die er ooit komen feitelijk, consoleversie van Blizzards populaire mmorpg, is WoW nog steeds een pc exclusive.

Het ziet er echter naar uit dat de studio alle grafische en audiovisuele toeters en bellen gaat opentrekken met deze nieuwe expansion.

Getuige daarvan onderstaande pc specs die toch iets veeleisender zijn dan bij vorige expansions…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: