fbpx

Company of Heroes 3 uitgesteld naar begin 2023

Company of Heroes 3

Het is weer een nieuwe week en wat betekent dat? Juist ja, een nieuw uitstel. Deze keer is het de beurt aan Company of Heroes 3.

In een officieel bericht op Twitter laat ontwikkelaar Relic Entertainment het volgende weten:

Nu we de lanceringsdatum van 17 november voor Company of Heroes 3 naderen, heeft ons team besloten dat de game niet helemaal voldoet aan de strenge eisen van onze spelers en onszelf. Er zijn nog bugs die gefixt moeten worden, pixels die gepolijst moeten worden, gameplay dat aangepast dient te worden en feedback die dient verwerkt te worden.

Daarom hebben we besloten om de lanceringsdatum te verplaatsen naar 23 februari 2023. Hoewel we weten dat velen onder jullie staan te popelen om het spel in handen te krijgen, geloven we dat dit de beste beslissing is voor Company of Heroes 3, onze spelers en onze studio. Deze beslissing geeft ons hardwerkende team en onze partners de nodige tijd om Company of Heroes 3 in een betere algemene staat af te leveren.

We zijn ongelooflijk trots op de toewijding die onze community tijdens de ontwikkeling van Company of Heroes heeft getoond. Jullie feedback was cruciaal in de laatste ontwikkelingsfase en zal de komende jaren een drijfveer blijven voor ons team.

Bedankt voor jullie steun en geduld’.

In het bericht wordt tenminste niet rond de pot gedraaid en eerlijk gezegd dat de game nog niet helemaal speelklaar is. Beter uitstellen dan een onafgewerkte game lanceren me dunkt.

Company of Heroes 3 zal uitsluitend voor PC verschijnen.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

%d bloggers liken dit: