Jason vertegenwoordigt België op het League of Legends-toernooi in New York

GameForce in Brussels Expo vormde het perfecte decor voor de bloedstollende Belgische finale van het wereldwijde League Of Legends-toernooi Red Bull Solo Q. Jason De Cramer – SkyOwnage – uit Aalter trok er na een intense best of 5 aan het langste eind.

16 van de beste League Of Legends-spelers van ons land tekenden gisteren present op GameForce in Brussels Expoo voor de Belgische finale van Red Bull Solo Q. Dat is een wereldwijd League Of Legends-toernooi voor niet-professionele gamers.

Met een twist, want ze legden elkaar één tegen één en dus niet in de gebruikelijke teams van 5 het vuur aan de schenen. Na een razend spannende finale had SkyOwnage aka Jason De Cramer uit Aalter – een van de speerpunten van het Hasseltse PXL Esports – 5 potjes 1vs1 League Of Legends nodig om zijn tegenstander Axo te verslaan.

Later deze maand vertegenwoordigt hij ons land op de Red Bull Solo Q World Final in New York.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: