Hier is de eerste cheat software voor Modern Warfare II

Binnen een paar weken ligt Modern Warfare II in de rekken. Wij hopen dat deze het zure Vanguard en het mindere Cold War kan doen vergeten. Maar, laat ons eerlijk zijn, we vrezen er nu al voor dat cheaters ook de nieuwste telg zullen verzieken. En ze zijn er helemaal klaar voor zo blijkt!

Vandaag kondigt een van de populairste cheatsites aan dat zijn software al voor de release van Call of Duty Modern Warfare II klaar is.

Dat sturen ze zelf de wereld in via Twitter: “Onze cheatsoftware voor Modern Warfare II is nu compleet en we zijn momenteel bezig met closed bèta’s. Dit betekent dat onze cheat bij de lancering klaar zal zijn met alle functies die je verwacht. Zodra de release plaatsvindt, krijg je onze software voor een korte tijd tegen een gereduceerde prijs. Mis het niet!

Een verwittigd man is er twee waard. We hopen alvast dat Activision echt eens alles uit de kast zal halen om die mannen een halt toe te roepen…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: