DreamWorks Draken: Legenden van de negen Rijken is vanaf nu verkrijgbaar

Outright Games, Universal Games en Digital Platforms’ DreamWorks Draken: Legenden van de negen Rijken is nu uit op Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Stadia en pc.

Het spel werd geïnspireerd door de DreamWorks Animation original-reeks DreamWorks Draken: De negen rijken en laat spelers als één van de nieuwe generatie draken vliegen, zweven en duiken doorheen de verschillende rijken op een fantastisch avontuur om Donders familie en alle draken te redden.

De game speelt zich 1.300 jaar na de gebeurtenissen uit How to Train Your Dragon af en laat fans in de huid kruipen van Donder en zijn vrienden Ploeghoorn, Veren en Wu & Wei, wanneer ze de handen in elkaar slaan om door middel van verschillende vaardigheden gigantische drakenbazen te verslaan en de rust naar de drakenwereld terug te brengen.

Ervaren spelers kunnen zich ook aan de ultieme test wagen, dankzij de ‘Challenge Mode’ waar je levels opnieuw kan spelen, maar dan op een hogere moeilijkheidsgraad. Bekend componist Chris Whiter zorgt met zijn orchestrale muziek voor de ultieme sfeer terwijl je doorheen de drakenwereld vliegt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: