Oudere The Dark Pictures-games komen waarschijnlijk naar PlayStation 5 en Xbox Series X|S

Liefhebbers van het betere cinematografische horror-geweld zullen likkebaarden bij het horen van dit nieuwste gerucht.

Eerder deze week verscheen op de website van PEGI, de organisatie die de leeftijdskeuringen op games kleeft, kort de keuring voor PS5 en Xbox Series X|S bij twee oudere The Dark Pictures-games.

Het gaat om Man of Medan en Little Hope, twee games die wel via backwards compatibility te spelen zijn op de huidige generatie consoles. Maar een échte update is er nog niet.

Je zal me op m’n woord moeten geloven, want ondertussen zijn de verwijzingen naar de PS5- en Xbox Series X|S-versie bij beide games al verwijderd. Dit doet ons natuurlijk vermoeden dat Namco Bandai snel met een officiële aankondiging komt.

En ja, volgende keer neem ik gewoon screenshots…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.