One Piece Odyssey verschijnt op 13 januari 2023

Bandai Namco laat weten dat One Piece Odyssey, een JRPG met een nieuw verhaal dat zich afspeelt in de One Piece-wereld, op 13 januari 2023 in de rekken ligt. Persoonlijk ben ik helemaal niet thuis in dat universum maar ik kan aannemen dat dit goed nieuws is voor de fans van de serie.

One Piece Odyssey brengt de Straw Hats naar een mysterieus nieuw eiland waar ze avonturen beleven, mysteries van het eiland ontdekken en vechten tegen krachtige vijanden en slechteriken in spannende turn-based gevechten. In het spel kunnen spelers in de schoenen kruipen van hun favoriete piraten en spelen als Luffy, Zoro, Nami, Usopp, Sanji, Chopper, Robin, Franky en Brook.

Het spel snijdt een nieuw hoofdstuk aan voor deze beruchte piraten met een origineel verhaal en nieuwe gezichten die werden geschreven onder het toezicht van de schrijver van de serie: Eiichiro Oda. One Piece Odyssey’s release valt samen met de 25e verjaardag van oorspronkelijke manga. Het spel zal zeker de charme, humor en chemie van de anime kunnen uitstralen met een kleurrijke stijl, ongelooflijke beelden en vooral de oorspronkelijke Japanse stemacteurs van de serie.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)