fbpx

Call of Duty: Warzone 2.0 verschijnt op 16 november

Tijdens het Call of Duty Next Showcase Event werden meer details over Call of Duty: Warzone 2.0 bekendgemaakt. Het vernieuwde en razend populaire battle royale game zal op 16 november verschijnen.

Tijdens het live-event werd onthuld dat de map van Warzone 2.0 ‘Al Mazrah’ zal noemen en dat deze 18 Points of Interest (POI) bevat. Ook werd bevestigd dat de map verschillende points of interest zal omvatten die gebaseerd zijn op gebieden uit de populaire multiplayer maps van Modern Warfere 2 uit 2009. Warzone 2.0 zal overigens alle nieuwe bewegings- en watermechanismen van Call of Duty: Modern Warfare II overnemen.

Call of Duty: Warzone 2.0 zal op 16 november verschijnen voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC (via Steam en Battle.net). Dit is dezelfde dag waarop Season One van de multiplayer van Call of Duty: Modern Warfare II aftrapt.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

%d