Het nieuwe Fortnite-seizoen heet Paradise

Fortnite Paradise Logo Epîc Games

Zondag is het zover. Dan gaat het vierde seizoen van Chapter 3 in Fortnite van start.

Over dit seizoen is opvallend weinig gelekt, maar Epic heeft zopas de naam vrijgegeven die het vierde seizoen zal dragen: Paradise.

Het enige wat we wel al vermoeden is dat een chroomachtige substantie het eiland zal overnemen. De voorbije dagen zijn via Twitter-gebruiker iFireMonkey al enkele filmpjes gelekt waaruit we dat kunnen afleiden.

Afwachten wat het wordt, maar ik ben alleszins al razend enthousiast!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.