Release Atomic Heart schuift door naar begin 2023

Atomic Heart

Een van de meest intrigerende games die de voorbije jaren werden aangekondigd, was voor mij toch wel Atomic Heart van de Russische ontwikkelaar Mundfish.

Door de oorlog die Rusland startte in Oekraïne was het lang niet zeker of en wanneer deze openwereld shooter in het Westen zou verschijnen. Mundfish heeft nu bekend gemaakt dat het een uitgever heeft gevonden: Focus Home.

In eenzelfde adem geven beide partijen mee dat de release van Atomic Heart wat achteruit schuift. Normaal gezien had de game eind 2022 moeten verschijnen, maar dat wordt dus begin 2023.

Tijdens de voorbije gamescom-beurs kregen we nog een vette nieuwe trailer voorgeschoteld:

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.