fbpx

NBA 2K23 viert kruising tussen muziek en basketbal met nieuwe MyCAREER Experience

NBA 2K23 Michael Jordan

2K onthulde vandaag details over de gloednieuwe MyCAREER-ervaring in NBA 2K23 op next gen, die de grootste en meest betrokken verhaallijn in de geschiedenis van de franchise bevat. 

Het verhaal begint na de NBA Draft en daagt spelers uit om een balans te vinden tussen hun prestaties in de NBA en hun carrière buiten het veld door middel van muziek, mode en business.

Onder een rijke cast aan personages en cameo’s, zullen Dreamville-muzikanten Bas and Elite te zien zijn in MyCAREER, terwijl ze spelers helpen bevriend te raken met J. Cole en de harten en geesten van The City te veroveren.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d